Gebruikerservaringen in de bestaande bouw

Lees hieronder een aantal reviews en gebruikerservaringen over de Triple Solar PVT-panelen op woningen in de bestaande bouw en in nieuwbouw. Gasloos verwarmen met minimaal onderhoud.

Kijk voor meer projecten op de projectenpagina.

PVT-Paneel-duurzaam-houten-huis-review-Triple-Solar-warmtepomp-Arie-Kraan-01

‘Je hebt de verantwoordelijkheid om de wereld goed achter te laten voor de volgende generatie’, zegt Arie Kraan. Twee jaar geleden kochten hij en zijn vrouw Carolien een jarendertigwoning in Nijkerk.

PVT-Paneel-duurzaam-houten-huis-review-Triple-Solar-warmtepomp-Arie-Kraan-01
woonboot-pvt-paneel-warmtepomp-amsterdam-03

‘Eigen energie: als het bij ons kan, kan het bij iedereen.’ Ingeborg en Renze wonen op een oude stalen woonboot in Amsterdam. Het was hun wens om de gasketel in te ruilen voor een warmtepomp. Inmiddels hebben Renze en Ingeborg hun eerste winter met warmtepomp achter de rug. Kijk voor hun visie op de video van Ingeborg en Renze.

woonboot-pvt-paneel-warmtepomp-amsterdam-02
Villa-Amstelveen-PVT-Paneel-warmtepomp-Triple-Solar-review-01

Anouk Steggerda en Terence van Buuren wilden voor hun nieuwbouw villa geen gasaansluiting meer, maar ook geen enkel comfortverlies. De PVT-paneelinstallatie heeft de eerste winters glansrijk doorstaan. De woning is geen seconde onder de 21 graden geweest.

Villa-Amstelveen-PVT-Paneel-warmtepomp-Triple-Solar-review-03
Tinyhouse PVT-paneel Haarlem

Tiny TIM Tinyhouse kiest voor zeer duurzame oplossingen op het gebied van water en energie. Als 100% autarkische variant kun je de Tiny TIM op terreinen neerzetten waar geen aansluitingen zijn voor riool, gas, water en elektra. Dat scheelt aanzienlijk in de stichtingskosten en uiteraard op de energierekening.

Tinyhouse-Tiny-Tim-PVT-zonnepaneel-Warmtepomp-Triple-02
Triple Solar PVT zonnepaneel villa Wormer

In de Wormer staat de woning van de familie Schut. Deze woning levert meer stroom op dan hij verbruikt, zegt Erik Schut. ‘De Triple Solar PVT-panelen zorgen voor zowel warm water als verwarming van onze woning.’ Kijk voor meer info op de projectpagina.

Triple Solar PVT panelen bij Alwik

Alwik zegt erg tevreden te zijn met het Triple Solar PVT-paneelsysteem. ‘Met name dankzij de voordelen die voortkomen uit de combinatie van het gasloos verwarmen met behulp van de warmtepomp en het opwekken van elektriciteit door middel van de zonnepanelen op mijn dak’.

Alwik-Triple-Solar-PVT-paneel-warmtepomp-01

Kijk voor meer reviews over Triple Solar PVT-panelen op de projectpagina.