Gebruikerservaringen in de bestaande bouw

Lees hieronder een aantal reviews en gebruikerservaringen over de Triple Solar PVT-panelen op woningen in de bestaande bouw en in nieuwbouw. Gasloos verwarmen met minimaal onderhoud.

Kijk voor meer projecten op de projectenpagina.

Lees hier de ervaringen van onze klanten

PVT-systeem-SCOP-4,7-verduurzaming-voorbeeld-review-Triple-Solar-Rene-Oosterom-2022-01

René uit Ede

“Concluderend zijn we zeer tevreden met het gehele systeem, het comfort en de resultaten over een heel jaar gezien en kijken we vol vertrouwen uit naar de komende jaren! De installatie is overigens in zeer goed en prettig overleg gerealiseerd door Dekker BV installatie Ede. Bedankt voor de samenwerking Henk Dekker!” Lees hier de hele review.

PVT-Paneel-duurzaam-houten-huis-review-Triple-Solar-warmtepomp-Arie-Kraan-01

Arie en Carolien uit Nijkerk

“Je hebt de verantwoordelijkheid om de wereld goed achter te laten voor de volgende generatie”, zegt Arie Kraan. Twee jaar geleden kochten hij en zijn vrouw Carolien een jarendertig woning in Nijkerk.

woonboot-pvt-paneel-warmtepomp-amsterdam-02

Ingeborg en Renze uit Amsterdam

“Eigen energie: als het bij ons kan, kan het bij iedereen.” Ingeborg en Renze wonen op een oude stalen woonboot in Amsterdam. Het was hun wens om de gasketel in te ruilen voor een warmtepomp. Inmiddels hebben Renze en Ingeborg hun eerste winter met warmtepomp achter de rug. Bekijk hier de video van Ingeborg en Renze.

Villa-Amstelveen-PVT-Paneel-warmtepomp-Triple-Solar-review-02

Anouk en Terence

“Anouk Steggerda en Terence van Buuren wilden voor hun nieuwbouw villa geen gasaansluiting meer, maar ook geen enkel comfortverlies. De PVT-paneelinstallatie heeft de eerste winters glansrijk doorstaan. De woning is geen seconde onder de 21 graden geweest.”

Tinyhouse PVT-paneel Haarlem

Tiny TIM Tinyhouse

Tiny TIM Tinyhouse kiest voor zeer duurzame oplossingen op het gebied van water en energie. Als 100% autarkische variant kun je de Tiny TIM op terreinen neerzetten waar geen aansluitingen zijn voor riool, gas, water en elektra. Dat scheelt aanzienlijk in de stichtingskosten en uiteraard op de energierekening.use

Triple Solar PVT zonnepaneel villa Wormer

Erik uit Wormer

In de Wormer staat de woning van de familie Schut. Deze woning levert meer stroom op dan hij verbruikt, zegt Erik Schut. “De Triple Solar PVT-panelen zorgen voor zowel warm water als verwarming van onze woning.” Bekijk hier het hele project.

Triple Solar PVT panelen bij Alwik

Alwik

Alwik zegt erg tevreden te zijn met het Triple Solar PVT-paneelsysteem. “Met name dankzij de voordelen die voortkomen uit de combinatie van het gasloos verwarmen met behulp van de warmtepomp en het opwekken van elektriciteit door middel van de zonnepanelen op mijn dak”.