De installateurs bij jou in de buurt

Ons overzicht van installateurs staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Er zijn drie categorieën installateurs: Gold, Silver en Bronze. Lees hieronder meer over deze categorieën.

Elke installateur heeft een training gevolgd bij de Triple Solar Academy en is gecertificeerd. Voor snelle schakeling bij eventuele problemen en hulp staat iedere installateur in contact met een Triple Solar Expert. Bij iedere installateur kan je rekenen op goede kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vind een installateur
PVT-warmtepomp-pvtpanelen-Rotterdamsedijk-schiedam-Van-Der-Vloed-Triple-Solar-installatie-installateur-0547
Gold-partner-logo-triple-solar

Gold Partners

Gold Partners zijn installateurs met de meeste ervaring in het installeren van Triple Solar. Zij reageren binnen 5 werkdagen op adviesaanvragen en zijn gecertificeerd door Triple Solar.

silver_Triple_Solar_logo_badges-verticaal

Silver Partners

Silver Partners hebben aanzienlijke ervaring met het installeren van Triple Solar. Zij reageren binnen 10 werkdagen op adviesaanvragen en zijn gecertificeerd door Triple Solar.

silver_Triple_Solar_logo_badges-verticaal

Bronze Partners

Bronze Partners hebben ervaring met het installeren van Triple Solar. Zij reageren binnen 10 werkdagen op adviesaanvragen en zijn gecertificeerd door Triple Solar.

Wat doet een installateur?

Een installateur is verantwoordelijk voor de volledige installatie van het PVT-systeem.

Triple Solar, als producent, is bereikbaar voor vragen van installateurs en biedt ondersteuning indien nodig. Als je interesse hebt in een Triple Solar systeem, vragen hebt of een offerte wil, neem dan contact op met een installateur.

Advies

Aan de hand van jouw woonsituatie voorziet een installateur je van een persoonlijk advies over het meest geschikte PVT-systeem.

Installatie

De installateur verzorgt de gehele PVT-installatie. Van het installeren van de PVT-panelen op het dak tot het aansluiten van de PVT-warmtepomp in de woning.

Onderhoud

Ook is de installateur verantwoordelijk voor onderhoud, updates en reparaties. Bij eventuele vragen na de installatie is de installateur het contactpunt.

Vind een gold, silver of bronze installateur bij jou in de buurt

Vind een installateur bij jou in de buurt

Geen installateur bij u in de buurt?

Het is mogelijk dat er momenteel geen installateur beschikbaar is in uw omgeving. Wij trainen wekelijk installateurs bij onze Triple Solar Academy. Stuur uw lokale installateur op training. Dan kan uw installateur hopelijk snel helpen.