keymark

Solar Keymark

Het Triple Solar PVT-warmtepomppaneel is uitgebreid getest op de prestigieuze Universiteit van Stuttgart, het IGTE. Samengevat werd het paneel getest op opbrengst, constructie, windbelasting en sneeuwbelasting. Tevens is de kwaliteit van het productieproces gekeurd. Solar Keymark geeft aan dat elk product dat bij ons de fabriek verlaat altijd dezelfde kwaliteit heeft.

tno logo site triple solar

TNO-rapport

In 2009, en opnieuw in 2016 en 2017, is het Triple Solar PVT-warmtepomppaneel getest door TNO en gecertificeerd als het paneel dat de beste eigenschappen heeft om te fungeren als energiebron voor de brine/water-warmtepomp.

logo-safety-culture-ladder-triple-solar

Safety Culture Ladder

Triple Solar heeft het Safety Culture Ladder-certificaat behaald, wat onze sterke toewijding aan veiligheid binnen onze organisatie bevestigt. Dit certificaat onderstreept ons voortdurend streven naar een hoog niveau van veiligheid voor onze medewerkers en partners.

PVT-paneel-milieu-database

Nationale Milieu Database

De PVT-warmtepomppanelen van Triple Solar staan sinds 28 februari 2023 in de Nationale Milieudatabase (NMD). In samenwerking met erkende specialisten en leveranciers is er een levenscyclusanalyse (LCA) uitgevoerd. Hiermee is de milieu-impact over de gehele levenscyclus van de Triple Solar PVT-warmtepomppanelen in kaart gebracht. Uit de analyse bleek dat de PVT-warmtepomppanelen 40% beter scoren dan een standaard zonnepaneel.

Gelijkwaardigheidsverklaring

Het Triple Solar-systeem heeft een gelijkwaardigheidsverklaring voor verwarmen, koelen en warm tapwater maken. Deze verklaring toont aan dat de Triple Solar PVT-warmtepomppanelen samen met de warmtepomp als bron zeer goed presteren volgens de bestaande normen in het Bouwbesluit. Deze verklaring is nodig voor de Berekening BENG in Uniec 3 of de berekening van de EPC.

Lees in de bijlage hieronder de specifieke eigenschappen.

Triple Solar gelijkwaardigheidsverklaring voor 8-12-16-m2 met actieve koeling