De missie van Triple Solar is maximale impact bereiken in het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen. Daarnaast wil Triple Solar het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek.

Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie. De eis die hierbij wordt gesteld, is dat de producten duurzaam worden geproduceerd, volledig recyclebaar zijn en geen milieu-impact hebben in de productie en in het gebruik.

Onze producten worden in Nederland geproduceerd en de grondstoffen worden binnen Europa gemaakt en zoveel mogelijk CO2-neutraal getransporteerd. Triple Solar werkt uitsluitend met bedrijven die maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Onze producten hebben een lange levensduur van minimaal dertig jaar, zijn onderhoudsvrij, hebben een lage Total Cost of Ownership en zijn gebruiksvriendelijk voor een breed publiek.

Interne doelstellingen: Triple Solar streeft naar een optimale inclusiviteit in het aannamebeleid. Ons bedrijf steunt een aantal goede doelen en begeleidt jaarlijks meerdere stagiaires. We stimuleren, ondersteunen en financieren opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van ons personeel.

Wij maken gebruik van elektrische auto’s, bevorderen bij het personeel het gebruik van het OV en bij (buitenlandse) bedrijfsreizen maken we een evenwichtige afweging met een minimale milieu-impact – zoals reizen per trein, carpoolen of Zoomen.

Ons bedrijfspand wordt verwarmd door onze eigen energieneutrale Triple Solar-verwarmingsinstallatie.

 

Triple Solar steunt Stichting Noordje!

Noordje is een non-profit organisatie in Amsterdam-Noord die grotendeels draait op vrijwilligers. We hebben de missie om kinderen en jongeren in Amsterdam-Noord met een taal- en leerachterstand een stem en zelfvertrouwen te geven, en ze te helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit en talent.

noordje-steun-button