Over Triple Solar

Wil jij werken bij Triple Solar? Bekijk dan snel of wij een leuke functie voor jou hebben openstaan!

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

poffertjes-eten-team-2022-werken-bij

Vacatures

  • CFO

Accelerate Triple Solar’s strategic-financial ambition to get sustainable and affordable heating in every household in Western Europe.

  • Sales Engineer

Wil jij impact maken in de duurzame transitie? Word jij enthousiast van ons mooie product en wil jij je steentje bijdragen aan het bedienen van een grote markt?

  • Productontwerper

Word jij blij van technische details en het ontwikkelen van producten? Heb je interesse in duurzame techniek en ga jij voor een gasvrije toekomst?

  • Full-Stack Developer

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als full-stack developer en wil je werken binnen een innovatieve en hightech omgeving in Amsterdam?

  • Servicemonteur

Heb jij een grote passie voor duurzame systemen? Ben jij een echte aanpakker en ga je geen uitdaging uit de weg?

Sollicitatieprocedure

Contact

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functies, kun je contact opnemen met Patty Geers op telefoonnummer 020 730 10 00 of mailen naar [email protected].

Stuur ons een e-mail