Wil jij een steentje bijdragen aan de energietransitie? Word installatiepartner!

Met ons PVT-systeem bieden wij een slimme oplossing om CO2-uitstoot te verminderen bij het verwarmen van woningen. Dit systeem met onze PVT-warmtepomp en PVT-panelen is op verschillende manieren toe te passen in verschillende type woningen en gebouwen. Om een betaalbare energierekening voor iedereen mogelijk te maken zijn we op zoek naar installatiepartners.

Bij de installateurs training van onze Academy leer je alle praktische, theoretische en commerciële kennis over ons PVT-systeem. Je ontvangt na deze training een certificaat en bent daarmee installatiepartner. Tijdens je eerste installatie zijn onze trainers er om eventuele vragen te beantwoorden. Na de installatie zijn onze service medewerkers telefonisch beschikbaar voor verdere vragen en technische ondersteuning. Of volg onze Verkoop & advies training voor alleen de theoretische kennis van ons PVT-systeem.

Waarom een installatiepartner worden?

  • Je werkt met het innovatieve Triple Solar PVT-systeem.
  • Binnen 1 dag behaal je het Triple Solar certificaat.
  • Tijdens je eerste installatie is één van onze trainers aanwezig voor vragen.
  • Onze Service medewerkers zijn altijd bereikbaar voor vragen en technische ondersteuning.
  • Je krijgt een vermelding op onze website.
PVT-panelen-bron-warmtepomp-zorgvastgoed-appartementen-Arhnem-Triple-Solar-Loohuis-installatie-woon-bij-september-05

Onze Academy trainingen

word-triple-solar-installateur-training-academy

Installateurs training

Behaal in één dag het Triple Solar certificaat. Tijdens deze training leer je alles over het innovatieve Triple Solar PVT-systeem en hoe je deze op een professionele manier installeert.

Triple Solar PVT paneel Leeuwenhoek Delft-academy

Verkoop & advies training

In deze training leer je alles over de werking van onze PVT-warmtepomp en PVT-warmtepomppanelen. Het hybride en all-electric PVT-systeem, dimensionering en de rekentool zijn onderdeel van de training.

Groepstrainingen

Wil je met jouw team een training volgen? Wij bieden ook speciale groepstrainingen. Onze groepstrainingen beginnen bij 10 personen. Stuur ons een bericht via het formulier hieronder en laat ons weten waar we jouw team mee kunnen helpen.