Wil jij impact maken in de duurzame transitie? Maak jij graag mooie technische tekeningen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider ben je onderdeel van het Werkvoorbereidingsteam, waar projecten worden voorbereid voor de uitvoering. Binnen het team wordt het ontwerp voor de PVT-panelenvelden gedetailleerd uitgewerkt, wordt gespecificeerd welke materialen nodig zijn en worden de benodigde materialen bij onze afdeling Inkoop & Order besteld. Als Werkvoorbereider help jij in dit proces door de leg-, string- en ballastplannen voor de PVT-panelen op het dak in CAD uit te tekenen. Daarbij bereken en teken je ook het leidingverloop met bijbehorende prefab aansluitingen uit. Je stelt montagemateriaal- en inkooplijsten op en werkt hiervoor nauw samen met onze afdeling Inkoop & Order.

 

Om de gemaakte afspraken in de offerte niet uit het oog te verliezen heb je veel overleg met onze afdeling Sales. Daarnaast heb je tijdens de uitvoer van de projecten nauw contact met onze projectleider en voorman op locatie.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Vervolgens duik je achter je laptop om wat mails te beantwoorden en vervolgens te starten met een aantal tekeningen die afdeling Sales nodig heeft voor een offerte. Je bent hier lekker druk mee bezig! Om 11:00 uur heb je een overleg met collega’s staan. Je sluit hierbij aan en verteld over het project dat vorige week is afgerond. Na het overleg ga je verder met je tekeningen, totdat het tijd is voor lunch! Samen met alle collega’s geniet je van een aantal vegetarisch belegde broodjes en loop je daarna met een klein groepje nog even een rondje buiten. In de middag loop je bij Sales langs om je tekeningen van de ochtend door te lopen. Er moet hier en daar nog iets aangepast worden, dus daar ga je direct mee aan de slag. In de loop van de middag maak je nog een begin aan de inkooplijst van een ander project. Aan het einde van de dag vertrek je met een tevreden gevoel richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 2.800 – € 3.400 per maand)
 • Een aantrekkelijke winstdeling!
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Flexibele werktijden: Starten tussen 07:00 uur – 09:30 uur
 • Werkplek in ons mooie nieuwe kantoor in Amsterdam dat bruist van creativiteit en innovatie
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch
 • Een wekelijkse sportactiviteit om lekker fit te blijven!
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een MBO of HBO werk- en denkniveau
 • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Je hebt ervaring met het voorbereiden van PV projecten
 • Je hebt veel kennis van Excel
 • Je bent zelfstandig, proactief en enthousiast!
Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

Vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Ruben Burleson (Hoofd Werkvoorbereiding) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar hradmin@triplesolar.eu.

Sollicitaties worden vanaf 18 juni in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Dan horen we graag van je.