Programmeurstraat 6-B, 1033 MT Amsterdam

1 dag van 9:30 - 15:30 uur

Word in slechts één dag een gecertificeerde Triple Solar installateur! Tijdens deze training leer je alles over het innovatieve Triple Solar PVT-systeem en hoe je deze op een professionele manier installeert.

Deze training is niet alleen theoretisch, maar ook praktisch. We behandelen aansluitschema’s en tonen installatie video’s. Onze experts zullen je betrekken bij interessante discussies en praktijkvoorbeelden om je kennis te verrijken. Bovendien bieden we een hands-on ervaring om je te helpen het geleerde in de praktijk te brengen.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat en weet je precies waar je op moet letten bij de installatie van PVT-warmtepomppanelen en de PVT-warmtepomp.

 

Voor wie is deze training geschikt?

  • Installateurs (dakzijdig/ inpandig) die warmte-installaties plaatsen, aansluiten, onderhouden en inspecteren.
  • Werkvoorbereiders.
  • Iedereen die een technische opleiding heeft afgerond.

 

Voorkennis

We verwachten dat je ervaring hebt met diverse (technische) installatiewerkzaamheden en belangstelling hebt om bij te dragen aan de energietransitie.

 

Investering

De investering bedraagt 195,00 excl. BTW. Voor de 1 daagse training inclusief lunch en deelname certificaat.

Heb je binnen één jaar na het behalen van het Triple Solar installateurs certificaat ten minste 2 Triple Solar installaties uitgevoerd? Dan ontvang je het volledige cursusbedrag terug.

Direct inschrijven

Kies hieronder een trainingsdatum en schrijf je direct in.

28 november 2023

€195,00 excl. BTW

5 december 2023

€195,00 excl. BTW

19 december 2023

€195,00 excl. BTW

Vragen?

Stuur je vraag naar training@triplesolar.eu.

België

Woon je in België en wil je de training volgen? Stuur een e-mail naar training@triplesolar.eu met je naam, bedrijfsnaam en gewenste trainingsdatum.