Gratis Installateurstraining voor montage PVT-warmtepomppanelen

PVT-paneel Installatie Training Installateurs – Triple Solar geeft gratis training voor installateurs.
Hierin wordt uitgelegd hoe het Triple Solar systeem werkt en waar rekening mee te houden om het PVT-paneel + warmtepomp systeem op een kundige manier te installeren, zodat het zo efficiënt mogelijk functioneert.

Vragen kunnen de gehele sessie door gesteld worden.

Alle trainingen vinden plaats van 16:00 tot 18:30.
Er zijn zowel online als trainingen op het kantoor.

Trainingsdata online trainingen 2022:

Woensdag 7 dec  |  16:00 tot 18:30 online

Woensdag 25 jan 2023 |  16:00 tot 18:30 online

Data installateurstraining bij Triple Solar op kantoor
+ Henk én pizza!

Woensdag 14 dec |  16:00 tot 19:00

Woensdag 11 jan 2023 |  16:00 tot 19:00

Om je aan te melden, geef je de namen en contactinfo (mail en mobiel nummer) door van degenen die aan de training willen deelnemen. Vergeet ook niet de datum van de gewenste trainingsdag te vermelden. Meld je aan voor de gratis Installateurstraining via [email protected]

Ben je installateur en heb je minimaal 10 collega’s die de training willen volgen? Mail ons voor een eigen online training PVT installeren. Heb je minder medewerkers, dan kunnen we wellicht iets combineren met een andere training. In overleg is veel mogelijk. Uiteindelijk willen we iedereen trainen en kennis geven over hoe je de PVT-panelen goed installeert als bron voor de (PVT) warmtepomp. Hierbij komen niet alleen de verwarming en het warmte tapwater, maar ook koeling met het PVT-systeem voorbij.

Kun je onverhoopt niet deelnemen, horen wij dat graag van tevoren. Neem contact met ons op. Mail naar [email protected] of bel ons op 020-4357555. De trainingsdagen zijn populair en de deelnemersplekken beperkt.

Volg ons voor het laatste nieuws onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Einde PVT-paneel Installatie Training.