PVT-panelen-bron-water-water-warmtepomp-Triple-Solar-Arnhem-energy-bridge-achterkant-huis-01

Bennekom

Woning

Gasloos

In Bennekom heeft bewoner Klaasjan zijn huis gasloos gemaakt met Triple Solar PVT-panelen. “Onze wens was om zo snel mogelijk gasloos te worden”. Hoewel hij nog geen lage temperatuur afgiftesysteem heeft, zoals vloerverwarming, heeft hij toch de stap gezet naar een duurzame verwarmingsoplossing.

 

De woning is nu uitgerust met 6x 450 Wp (XL) en 3x 375 WP Triple Solar PVT-panelen, die dienen als efficiënte bron voor zijn 6kW water/water warmtepomp van NIBE Energietechniek BV (F1255 6 kW zonder koeling). Op dit moment vindt de afgifte nog plaats via radiatoren, maar hij is van plan om in de toekomst over te stappen naar een lage temperatuur afgiftesysteem.

 

Als micro-omvormers heeft Klaasjan gekozen voor die van Enphase Energy, die zorgen voor een efficiënte omzetting van de opgewekte energie.

 

Als je ook graag gasloos wilt wonen of tot wel 60-80% op je gas wilt besparen met een hybride opstelling, dan is het Triple Solar-systeem wellicht iets voor jou. Neem contact op met je installateur en vraag naar deze duurzame oplossing. Is de adviseur of installateur nog niet bekend met het Triple Solar-systeem? Wij bieden trainingen aan via onze Triple Solar Academy. Laat uw installateur of adviseur contact met ons opnemen. Of zoek hier naar een installateur bij u in de regio.