De uitdaging

Renovatie huis PVT-panelen. Technisch installatiebureau Rood uit Anna Paulowna werd benaderd door een klant uit Den Helder. Technisch Installatiebedrijf Rood B.V. is een veelzijdig installatiebedrijf. Zij zijn gevestigd op het industrieterrein Kruiswijk van Anna Paulowna. Al 70 jaar is “Rood” een begrip in de polder.

 

De wens van deze klant was om tijdens de renovatie van zijn bestaande jaren 30 huis naar Nul Op De Meter (NOM) te gaan. Het liefst met PVT-panelen en een warmtepomp. Dat is niet makkelijk maar zeer goed uitvoerbaar voor een expert zoals Installatiebureau Rood. Lees hiernaast verder over deze renovatie in Den Helder.

De oplossing

Technisch Installatiebedrijf Rood B.V. uit Anna Paulowna plaatste deze week 16 PVT-warmtepomppanelen 360 Wp bij een renovatie van een woning in Den Helder. Deze zijn gemonteerd op de zuid zijde van het schuine dak.

NOM huis dankzij warmtepomp met PVT-panelen

De Triple Solar BV PVT zonnepanelen leveren zowel elektriciteit en dienen als energiebron voor de warmtepomp. De extra afdekplaten over het leidingwerk zorgen voor een mooie afwerking. Op de foto’s kunt u vanuit de lucht zien hoe de PVT-panelen op het dak worden gemonteerd. Het eind resultaat mag er zijn. De woning is compleet gasloos en nul op de meter.