Triple-Solar-PVT-warmtepomp-vervangt-CV-Ketel-installatie-woonboot-Alkmaar-Karel-Verver-02

Alkmaar

Woonboot

Karel Verver, installateur van Verver Installatietechniek uit Limmen verving de CV-ketel op deze moderne woonboot in Alkmaar met de Triple Solar PVT-warmtepomp. De eigenaar van de woonboot wilde verduurzamen en gasloos wonen. Het jaarlijks gasverbruik gaat hiermee van 1000m3 naar 0m3!

 

De Triple Solar PVT-warmtepomp is slim, compact en speciaal ontworpen voor de Triple Solar PVT-warmtepomppanelen. De warmtepomp maakt gebruik van de modernste technieken zoals het milieuvriendelijke en natuurlijke koudemiddel propaan en de mogelijkheid voor monitoring op afstand. De warmtepomp gaat zeer zuinig om met de opgewekte elektriciteit en heeft het energielabel A+++ voor zowel verwarmen als warm tapwater. De warmtepomp neemt weinig plaats in, is licht in gewicht en stil. De bijbehorende 200 boiler heeft voldoende inhoud om comfortabel te kunnen douchen en is gemaakt van onderhoudsvrije materialen.

 

De 4 PVT-warmtepomppanelen en de 14 gewone PV-zonnepanelen op het dak leveren de benodigde elektriciteit.

 

Wilt u ook verduurzamen? Zoek hier een installateur of vraag uw installateur naar het Triple Solar systeem. Is uw installateur niet bekend met het Triple Solar-systeem? Wij bieden trainingen aan via onze Triple Solar Academy. Laat uw installateur contact met ons opnemen om meer te leren over ons systeem.

 

Woont u in de buurt van Alkmaar? Dan helpt Karel van Verver Installatietechniek uit Limmen u graag verder.

 

Bron en dank aan Karel Verver.