Meacase-s-Gravendeel-Hoffelijk-wonen-Triple-Solar-PVT-panelen-geinstalleerd-03

Uitdaging

Duurzame nieuwbouw woningen ‘s-Gravensdeel: Het nieuwbouwproject Hoffelijk Wonen bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen. Ontwikkelaar Meacasa BV uit Nijkerk boude deze energiezuinige woningen aan de rand van ‘s-Gravendeel. De tweekappers komen op de plek van de voormalige parkeerplaats van verpleeghuis Immanuël.

Deze zeer ruime woningen worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 324 m2 tot 583 m2.

Duurzame nieuwbouw woningen ‘s-Gravensdeel 

Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van HR+++ beglazing. De gevels hebben een luxe uitstraling en er is veel variatie tussen de gevels en ligging.

De oplossing

Tevens beschikken alle woningen over Triple Solar PVT-panelen (hybride zonnepanelen die naast elektriciteit ook warmte energie als bron voor de warmtepomp) voor het opwekken van eigen stroom en warm water in combinatie met een warmtepomp.
Bovendien zijn deze duurzame nieuwbouw woningen in ‘s-Gravendeel volledig onderhoudsarm mede door de kunststof kozijnen. Naar verwachting worden de woningen rondom de bouwvak van 2022 opgeleverd.
Gaat u binnenkort ook nieuw bouwen?
Informeer dan eens naar de TCO en ROI van het Triple Solar systeem.
We horen graag van u.
Einde: Duurzame nieuwbouw woningen ‘s-Gravendeel.