PVT-panelen-hijskraan-plat-dak-Ridderkerk-appartementen-Stout-Herkon-Triple-Solar-02

Uitdaging

95 nieuwbouw woningen met PVT-panelen Herkon Waterrijk: Vastgoedontwikkelaar Herkon bouwt in de Het Zand de buurt Waterrijk: 37 grondgebonden woningen en 58 appartementen in een groene omgeving.

Gasloos wonen

Deze woningen moeten gasloos worden verwarmd en gekoeld met behulp van warmtepompen. De wens is er om dit stil en zo efficient mogelijk uit te voeren.

Oplossing

We zijn druk bezig in Ridderkerk waar 58 duurzame nieuwbouw appartementen worden gebouwd. Triple Solar installeert hier 112 PVT-panelen (450Wp) en de 100 PV zonnepanelen (375Wp) & 5 PV zonnepanelen (450Wp) op het dak die nodig zijn voor de collectieve berekende warmtevraag van de 33 individuele warmtepompen.

Verwarmen en koelen met warmtepomp

Deze appartementen worden gebouwd door Bouwonderneming Stout B.V. in opdracht van Herkon Projectontwikkeling. De woningen zullen worden verwarmd en gekoeld met een warmtepomp met PVT-panelen van als stille & efficiënte bron.

Wilt u ook duurzaam nieuw bouwen? Wij helpen u graag bij het berekenen van de collectieve warmtevraag en het ontwerpen van de duurzaamste oplossing.

 

Einde: 95 nieuwbouw woningen met pvt-panelen Herkon Waterrijk