Schud jij gemakkelijk een pakkende tekst uit je mouw? Werk jij gestructureerd en ben je goed in het overzicht bewaren? Dan ben jij het schrijftalent dat wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Technisch Schrijver ben je bij ons verantwoordelijk voor alle (technische) documentatie binnen Triple Solar. We hebben binnen ons bedrijf veel verschillende soorten documentatie, denk aan handleidingen, quickscans, werkprocessen, productiedocumentatie, FAQ’s en nog veel meer! Als Technisch Schrijver zorg jij ervoor dat al deze informatie volgens de vastgestelde richtlijnen zijn geschreven, goed leesbaar zijn en daarnaast dezelfde look and feel hebben. Je werkt nauw samen met ons R&D team om ervoor te zorgen dat alle documentatie accuraat, duidelijk en up-to-date is. Daarnaast zorg je voor de interne archivering van documenten en draag je bij aan het verbeteren van onze documentatieprocessen.

 

Triple Solar groeit hard, waardoor wij te maken krijgen met steeds meer documenten voor verschillende doelgroepen. We hebben dit bij elkaar gebracht op ons eigen online platform. Met dit online platform beschikken onze medewerkers, servicemonteurs en installateurs over de juiste informatie. Jij bent de ambassadeur van dit online platform en moedigt iedereen aan dit te gebruiken!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Daarna start je je laptop op en neem je de mailbox even globaal door. Na enkele mails te hebben beantwoord, ga je aan de slag met de handleiding van de Triple Solar warmtepomp. Je besteedt de rest van de ochtend aan het ordenen en verbeteren van dit document. De ochtend is voorbijgevlogen en het is tijd voor lunch! Tijdens de lunch geniet je van een aantal vegetarisch belegde broodjes en spreek je veel verschillende collega’s. Je loopt na het eten met wat collega’s nog even een kort rondje buiten en duikt daarna weer achter je laptop. Je hebt in de middag een overleg met collega’s van de sales afdeling om te bespreken welke informatie zij op ons online platform beschikbaar willen stellen voor de installateurs. De rest van de middag ga je verder met de handleiding en bereid je een overleg van morgen voor. Aan het einde van de dag vertrek je met een tevreden gevoel richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 2.950 – € 3.600 per maand)
 • Een aantrekkelijke winstdeling!
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Flexibele werktijden: Starten tussen 07:00 uur – 09:30 uur
 • Werkplek in ons mooie nieuwe kantoor in Amsterdam dat bruist van creativiteit en innovatie
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een HBO/WO werk- en denkniveau
 • Een afgeronde technische opleiding of aantoonbare technische ervaring
 • Een beschikbaarheid van 24 tot 40 uur per week
 • Je bezit uitstekende schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels (Duits is een pre)
 • Je hebt bij voorkeur kennis van InDesign
 • Je kunt gemakkelijk teksten schrijven en weet zaken op de juiste manier te rangschikken
 • Je bent kritisch, werkt nauwkeurig en bent georganiseerd
Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

Vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Joachim Koot (Hoofd R&D) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar hradmin@triplesolar.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Dan horen we graag van je.