Wil jij impact maken in de duurzame transitie? Word jij enthousiast van ons mooie product en wil je helpen bouwen aan ons netwerk van installateurs? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In jouw rol als Technisch Commercieel Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de technische vragen van onze installateurs. Je beantwoordt hiervoor de telefoon en binnenkomende mails. Je weet onze producten aan de installateurs te verkopen en geeft hun advies bij de installatie van de producten. Je bent op locatie aanwezig bij een eerste installatie van onze producten en bezoekt de installateurs vervolgens regelmatig om de band warm te houden. Daarnaast zoek je actief contact met zowel nieuwe als bestaande installateurs en bouw je het netwerk van Triple Solar verder uit.

 

Je traint daarnaast onze installateurs, zodat zij met de juiste kennis onze producten kunnen installeren. Dit doe je samen met een aantal andere collega’s door wekelijks trainingen te verzorgen op ons kantoor in Amsterdam. Je zorgt ervoor dat deze trainingen goed bezocht worden door deze proactief onder onze installateurs aan te bieden.

 

Binnen ons groeiende bedrijf is veel mogelijk, maar wordt er ook veel van je gevraagd. Je bent een zelfstandige werker die zijn plek binnen de organisatie weet te claimen. De organisatie staat open voor jouw plannen en ideeën om zo samen met het team impact te maken in de duurzame transitie!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Om 09:00 uur start het wekelijkse sales overleg met alle sales collega’s. Jullie bespreken waar iedereen mee bezig is en welke zaken er op dat moment spelen. Na het overleg duik je achter je laptop om je mailbox door te nemen. Gedurende de ochtend beantwoord je de telefoon en help je installateurs verder met hun technische vraagstukken. Je belt daarnaast zelf een aantal installateurs om onze producten actief onder de aandacht te brengen. De ochtend vliegt voorbij en het is inmiddels alweer tijd voor de lunch! Samen met alle collega’s geniet je van een aantal vegetarisch belegde broodjes en loop je daarna met een klein groepje nog even een rondje buiten. Na de lunch begin je met de voorbereiding van de training van de volgende dag. De training is volgeboekt, dus het wordt volle bak! In de loop van de middag spring je in de auto om nog even langs een installateur te rijden die net zijn derde installatie heeft afgerond. Jullie drinken even samen een bakje koffie en kijken vervolgens de installatie na. Aan het einde van de dag vertrek je met een tevreden gevoel richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 3.000 – € 4.500 per maand)
 • Een aantrekkelijke winstdeling!
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch
 • Een wekelijkse sportactiviteit om lekker fit te blijven!
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een MBO of HBO werk- en denkniveau
 • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Je hebt kennis van installatietechniek
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Office
 • Je bent proactief, enthousiast en houdt van een grapje!
 • Je staat stevig in je schoenen enwilt graag nieuwe dingen leren
Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

Vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Jorrit Lootsma (Commercieel Directeur) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar hradmin@triplesolar.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Dan horen we graag van je.