Heb jij een grote passie voor duurzame systemen? Ben jij een echte aanpakker en ga je geen uitdaging uit de weg? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur maak je onderdeel uit van ons serviceteam, bestaande uit een Service Coördinator en Servicemonteurs. In jouw functie help je mee losse woningen of grote utiliteit projecten van het gas af te krijgen met behulp van onze warmtepompen en PVT-panelen. Jij bouwt goedwerkende installaties en zorgt ervoor dat de apparaten inpandig correct zijn gemonteerd. Daarnaast vul je de systemen, hang je omvormers op, regel je de bedrijfstelling en lever je de projecten op. Je draait je hand niet om voor het uitvoeren van reparaties en gaat geen uitdaging uit de weg!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start vandaag op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Daarna start je de computer op en neem je de servicemailbox door. Je beantwoordt een aantal mails en controleert of in regio Delft lopende serviceaanvragen zijn, zodat je deze direct vandaag kunt oppakken. Je hebt namelijk al een serviceklus in Delft op de planning staan voor begin van de middag, dus het is mooi om dit met elkaar te kunnen combineren. Aan het einde van de ochtend sluit je aan bij een overleg met collega’s en daarna lunch je samen met de rest van het bedrijf. Tijdens de lunch spreek je veel verschillende collega’s en is het weer een gezellige boel! Na de lunch controleer je nog even snel of je alle benodigdheden in de werkbus hebt liggen en vertrek je richting Delft. Bij de klant aangekomen ontdek je niet direct wat er mankeert aan de warmtepomp. Na wat zaken nagekeken te hebben en overlegt te hebben met collega’s, heb je het probleem toch nog snel weten op te lossen. De klant is tevreden en je vertrekt naar een volgende serviceklus in Zoetermeer. Deze klus weet je snel af te ronden en met een tevreden gevoel vertrek je richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 3.000 – € 4.000 per maand)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch (mocht je op kantoor zijn)
 • Een wekelijkse kickbokstraining om lekker fit te blijven!
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een MBO/MBO+ werk- en denkniveau
 • Een beschikbaarheid van 36 tot 40 uur per week
 • Een rijbewijs B
 • Affiniteit met zowel elektrische installaties als leidingwerk
 • Je kunt goed communiceren, samenwerken, bent sociaal en klantgericht
 • Je denkt vooruit en hebt een probleemoplossend vermogen

Wanneer je woonachtig bent in centraal Nederland, is dit een grote pré.

Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

Vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Renate van Drimmelen (Operationeel Directeur) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar hradmin@triplesolar.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Dan horen we graag van je.