Kun jij goed multitasken en houd je je hoofd koel in drukke tijden? Ben jij graag in contact met mensen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Service Coördinator ben jij dé spin in het web van onze servicedienstverlening! Je bent, samen met je collega, het eerste aanspreekpunt van onze klanten bij een servicemelding. Met jouw klantvriendelijke en geduldige houding probeer je het probleem vast te stellen en de klant goed op weg te helpen. Je gebruikt hierbij je technische kennis en roept hulp van collega’s in wanneer nodig. Je stelt daarnaast orders op en plant de werkzaamheden voor onze Servicemonteurs in. Je zorgt ervoor dat onze Servicemonteurs hun werk goed kunnen uitvoeren doordat zij over de juiste gereedschappen en vervoer beschikken. Ten slotte zorg je onder andere voor een goede projectenadministratie, onderhoud je de FAQ’s van onze producten, houd je je technische kennis up-to-date en ben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze producten!

 

Onze Service afdeling bestaat momenteel uit één Service Coördinator en twee Servicemonteurs. Vanwege het vele werk zoeken we nu een tweede Service Coördinator en Servicemonteur om het team verder uit te breiden.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Daarna start je de computer op en neem je de servicemailbox door. Er zit een mail tussen die snel opgepakt moet worden, dus daar begin je mee. Je zorgt ervoor dat een beschikbare Servicemonteur vandaag nog deze serviceklus kan oppakken. Intussen gaat de telefoon ook regelmatig en beantwoord je de technische vragen van onze klanten. In de loop van de ochtend staat het serviceoverleg gepland. Je sluit aan en samen met collega’s bespreek je lopende zaken op het gebied van de service. Na het overleg ga je weer verder met mailtjes en telefoontjes beantwoorden om klanten verder op weg te helpen. Inmiddels is het tijd voor lunch! Tijdens de lunch spreek je veel verschillende collega’s en is het weer een gezellige boel! Na de lunch maak je een planning om de gereedschappen te keuren, want dat is weer nodig. De rest van de middag stort je je op de projectenadministratie, terwijl je ondertussen de telefoon en mailbox blijft beantwoorden. Aan het einde van de dag vertrek je met een tevreden gevoel richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 3.200 – € 3.800 per maand)
 • Een aantrekkelijke winstdeling!
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Werkplek in ons mooie nieuwe kantoor in Amsterdam dat bruist van creativiteit en innovatie
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een MBO werk- en denkniveau
 • Een beschikbaarheid van 24 tot 32 uur per week (woensdag verplicht)
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt een basis technische kennis
 • Je kunt goed communiceren, samenwerken, bent sociaal en klantgericht
 • Je denkt vooruit en hebt een probleemoplossend vermogen
Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

Vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Robin Burgman (Hoofd Service, Productie & Kwaliteit) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar hradmin@triplesolar.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Dan horen we graag van je.