Wil jij impact maken in de duurzame transitie? Word jij enthousiast van ons mooie product en wil jij je steentje bijdragen aan het bedienen van een grote markt? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In jouw rol als Sales Engineer combineer jij je technische kennis met jouw verkoop skills. Je werkt aan projecten van alle grote bouwers en ontwikkelaars van Nederland. Deze projecten brengen je zo nu en dan op bijzonder plekken in het land, zoals bij het Apollo House in Amsterdam of bij een oud klooster dat wil verduurzamen. Ieder project brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee en dit vind jij elke keer weer leuk om op te pakken! De te bedienen markt is enorm groot, dus jij neemt hier een proactieve houding in aan. Je benadert bedrijven zelf om onze producten onder de aandacht te brengen. Je kan hierbij denken aan kantoorpanden, zwembaden en nog veel meer! Met onze eigen producten en uitvoeringsteams pakken wij grote projecten aan en is het doel de energietransitie te versnellen!

 

Binnen ons groeiende bedrijf is veel mogelijk, maar wordt er ook veel van je gevraagd. Je bent een zelfstandige werker die zijn plek binnen de organisatie weet te claimen. De organisatie staat open voor jouw plannen en ideeën om zo samen met het team impact te maken in de duurzame transitie!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Om 09:00 uur start het wekelijkse sales overleg met alle sales collega’s. Jullie bespreken waar iedereen mee bezig is en welke zaken er op dat moment spelen. Na het overleg duik je achter je laptop om je mailbox door te nemen. Je hebt vervolgens een online overleg met een grote ontwikkelaar over een project dat binnenkort start. Na dit overleg staat de volgende afspraak alweer op de agenda. Je heb een overleg met een collega van de werkvoorbereiding om het aankomende project door te spreken. De ochtend vliegt voorbij en het is inmiddels alweer tijd voor de lunch! Samen met alle collega’s geniet je van een aantal vegetarisch belegde broodjes en loop je daarna met een klein groepje nog even een rondje buiten. Na de lunch spring je in de auto om naar een potentieel nieuwe klant te gaan. Na deze afspraak rijd je door naar een grote bouwpartij voor een tussentijdse evaluatie van een lopend project. Aan het einde van de dag vertrek je met een tevreden gevoel richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 4.000 – € 5.000 per maand)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Flexibele werktijden: Starten tussen 07:00 uur – 09:30 uur
 • Werkplek in ons mooie nieuwe kantoor in Amsterdam dat bruist van creativiteit en innovatie
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch
 • Een wekelijkse kickbokstraining om lekker fit te blijven!
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een HBO werk- en denkniveau
 • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Je hebt een afgeronde technische opleiding
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de installatie branche of bij een technisch adviesbureau/utiliteitsbureau
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je kunt goed overweg met Excel
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en houdt van een grapje!
 • Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om je mouwen op te stropen

 

Kennis van WKO/bodemsystemen is een pre.

Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

Vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Jorrit Lootsma (Commercieel Directeur) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar hradmin@triplesolar.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Dan horen we graag van je.