Word jij blij van technische details en het ontwikkelen van nieuwe producten? Heb je interesse in duurzame techniek en draag jij graag bij aan een duurzame toekomst? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Het Triple Solar systeem bestaat uit innovatie PVT-warmtepomppanelen en een speciaal ontwikkelde PVT-warmtepomp. In jouw rol als Productontwerper houd je je bezig met het ontwerpen en verder ontwikkelen van onze producten. Jij wordt enthousiast van de technische aspecten van product ontwerpen, je vindt het leuk om analytisch naar problemen te kijken, 3D ontwerpen te maken en je ziet kansen voor verbetering op technisch vlak en draagt op die manier bij aan de continue verbetering van onze producten! 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Daarna start je je laptop op en neem je de mailbox even globaal door. Een half uurtje later sluit je aan bij de dag-start van de Research & Development afdeling. Daarna duik je het lab in om samen met collega’s verder te klussen aan het technische ontwerp van onze nieuwste producten. De ochtend vliegt voorbij en het is inmiddels alweer tijd voor de lunch! Samen met alle collega’s geniet je van een aantal vegetarisch belegde broodjes en loop je daarna met een klein groepje nog even een rondje buiten. Je bent weer helemaal fris en fruitig en gaat in de middag opnieuw het lab in. Tussendoor belt een collega van de service afdeling met een technische vraag en je neemt de tijd om je collega verder te helpen. Halverwege de middag duik je opnieuw achter je laptop en maak je een start met de sterkteberekening voor een nieuw montageframe. Aan het einde van de dag vertrek je met een tevreden gevoel richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 3.000 – € 3.500 per maand)
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Flexibele werktijden: Starten tussen 07:00 uur – 09:30 uur
 • Werkplek in ons mooie nieuwe kantoor in Amsterdam dat bruist van creativiteit en innovatie
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch
 • Een wekelijkse kickbokstraining om lekker fit te blijven!
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een HBO of WO werk- en denkniveau
 • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van industrieel ontwerpen
 • Je hebt ervaring met 3D modelleren (bijv. Solidworks) 
 • Je hebt interesse in duurzame techniek en houdt de laatste ontwikkelingen goed in de gaten
 • Je bent proactief, enthousiast en onderzoekend van karakter 
Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

We staan je graag te woord

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Frank van Maanen (Hoofd Research & Development) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar [email protected].

Stuur ons een e-mail

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Mail dan direct jouw CV en motivatie naar [email protected]