Ben jij goed in het strak organiseren van processen? Heb jij affiniteit met productie, onderhoud en logistiek? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In jouw rol als Hoofd Service, Productie & Kwaliteit speel jij een belangrijke rol in het ontwikkelen, beheren en coördineren van het productieproces en de service binnen Triple Solar. Triple Solar ontwikkelt en produceert verschillende producten, zowel in huis als bij externe partijen. Als Hoofd Service, Productie & Kwaliteit help je bij het voorbereiden van de productie en stel je een productieplanning op. Veiligheid en kwaliteit zijn twee belangrijke onderwerpen waar jij je dagelijks mee bezighoudt. Je schrijft daarom werkinstructies uit, traint de productiemedewerkers en hebt aandacht voor het optimaliseren van de productieprocessen. Daarnaast zorg je voor de naleving van de kwaliteitsnormen en productievoorschriften om de productkwaliteit te waarborgen.

 

Je werkt veel samen met onze Operationeel Directeur en afdeling Inkoop & Order. In samenwerking met deze afdeling waarborg je de beschikbaarheid van de benodigde grondstoffen en zorg je voor een tijdige levering van onze producten. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze toeleveranciers om de samenwerking met hen optimaal te houden.

 

Naast het coördineren van het productieproces geef je ook leiding aan het Serviceteam, bestaande uit een Service Coördinator en Servicemonteurs. Je bent de drijvende kracht achter het ontwikkelen, uitwerken en verder automatiseren van de serviceprocessen. Door het analyseren van servicecases in het verleden en een tijd mee te draaien op de technische backoffice, begrijp je welke type cases er zijn en hoe ze kunnen worden afgehandeld. Vervolgens lukt het jou om daar standaard oplossingen voor uit te werken en het inplannen van onze Servicemonteurs soepel te laten verlopen. Nieuwe en bestaande medewerkers op de backoffice en de Servicemonteurs in het veld train jij continu in het uitvoeren van de service.

 

Tot slot heb je drie uur per week de rol van VGM-Coördinator. Je bezoekt bouwlocaties en loopt met onze Voorman en andere Monteurs ter plaatse door de veiligheidsmaatregelen heen. Eventuele verbeterpunten pak je op en zet je intern uit. Daarnaast zorg je onder andere voor gereedschapskeuringen, bereid je audits voor, help je bij de uitvoer van onze RI&E en zorg je dat veiligheid bij iedere medewerker bovenaan staat.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Daarna start je je laptop op en neem je de mailbox even globaal door. Na wat mails te hebben beantwoord, begin je aan de productieplanning voor de komende weken en bespreek je met leveranciers de benodigde leveringen. Inmiddels is het 11:00 uur en sluit je aan bij een overleg met afdeling Inkoop & Order. Inmiddels is de ochtend voorbijgevlogen en is het tijd voor lunch! Tijdens de lunch geniet je van een aantal vegetarisch belegde broodjes en spreek je veel verschillende collega’s. Na de lunch heb je opnieuw een meeting op de agenda staan, namelijk over de RI&E. Na dit overleg heb je nog een evaluatiegesprek gepland met één van jouw medewerkers. De rest van de middag help je bij het beantwoorden van de servicetelefoon, want deze staat roodgloeiend vandaag! Ondertussen werk je aan ideeën om het telefonisch beantwoorden van vragen te standaardiseren. Aan het einde van de dag ga je met een tevreden gevoel richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 4.500 – € 5.500 per maand)
 • Een aantrekkelijke winstdeling!
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Flexibele werktijden: Starten tussen 07:00 uur – 09:30 uur
 • Werkplek in ons mooie nieuwe kantoor in Amsterdam dat bruist van creativiteit en innovatie
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch
 • Een wekelijkse sportactiviteit om lekker fit te blijven!
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een HBO/WO werk- en denkniveau
 • Een afgeronde opleiding op het gebied van productie, techniek of iets soortgelijks
 • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Kennis van algemene productieprocessen, kwaliteitsbeheer en logistieke principes
 • Kennis van relevante softwaretoepassingen en systemen
 • Uitstekende organisatorische, administratieve en planningsvaardigheden
Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

Vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Renate van Drimmelen (Operationeel Directeur) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar hradmin@triplesolar.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Dan horen we graag van je.