Heb jij ervaring met het ontwikkelen van software? Word jij blij van het bedenken van IOT-oplossingen en het werken in een ambitieus team? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Het Triple Solar systeem bestaat uit innovatie PVT-warmtepomppanelen en een speciaal ontwikkelde PVT-warmtepomp. In jouw rol als Full-Stack Developer houd je je bezig met de data die onze systemen genereren. Deze data gebruiken we om onze producten nóg slimmer en beter te maken, maar daarnaast ook om onze klanten snel en zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Samen met het Research & Development team ontwikkel je software om onze systemen te kunnen monitoren en bewaak je IOT-oplossingen en applicaties om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijven functioneren. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe functionaliteiten en IOT-applicaties en daarnaast ben je de schakel tussen de gebruikers en de rest van onze organisatie. Je ziet kansen voor verbetering en draagt op die manier een bijdrage aan de continue verbetering van onze producten!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start op ons kantoor in Amsterdam-Noord, waar je de dag begint met een goede bak bonenkoffie en een praatje met jouw collega’s. Daarna start je je laptop op en neem je de mailbox even globaal door. Voor vandaag staan er een aantal deadlines op de planning, dus je gaat snel aan de slag met de laatste aanpassingen aan de service-app zodat je deze vanmiddag live kan zetten. Halverwege de ochtend sluit je aan bij de dagstart van jouw afdeling. Iedereen licht even kort toe wat ze vandaag gaan doen. Na de dagstart ga je weer verder met de aanpassingen aan de service-app totdat het tijd is voor de lunch. Tijdens de lunch geniet je van een aantal vegetarisch belegde broodjes en spreek je veel verschillende collega’s. Je loopt na het eten met wat collega’s nog even een kort rondje buiten en duikt daarna weer achter je laptop. Het is tijd om de service-app live te gooien. Nadat je dit hebt gedaan, houd je je de rest van de middag bezig met de software van ons nieuwste product. Aan het einde van de dag vertrek je met een tevreden gevoel richting huis!

Wat bieden wij jou?
 • Eerst een jaarcontract. Ben jij happy en wij ook? Dan krijg je daarna een vast contract
 • Een passend salaris (€ 3.000 – € 5.000 per maand)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Flexibele werktijden: Starten tussen 07:00 uur – 09:30 uur
 • Werkplek in ons mooie nieuwe kantoor in Amsterdam dat bruist van creativiteit en innovatie
 • Een dagelijks verzorgde vegetarische lunch
 • Een wekelijkse kickbokstraining om lekker fit te blijven!
 • Korting op onze mooie producten
 • Een gezellig team collega’s waar jouw persoonlijke input meer dan welkom is
 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen
Wat breng je mee?
 • Een HBO werk- en denkniveau
 • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Je hebt ervaring met Go, React en Azure
 • Je kunt je goed verplaatsen in onze klanten en bent niet bang om initiatief te nemen
 • Je bent gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen in de software en nieuwste snufjes
Even voorstellen

Triple Solar is dé uitvinder van de PVT-warmtepomp en bijbehorende PVT-warmtepomppanelen en is in 2009 opgericht. Triple Solar wil maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen en daarnaast het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit doen wij door het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, waarbij de eis is dat deze producten duurzaam, volledig recyclebaar en zonder milieu-impact worden geproduceerd en in gebruik kunnen worden genomen. Wij gaan voor een betaalbare energierekening voor iedereen en nog belangrijker, een gasvrije toekomst!

Vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de functie, kun je contact opnemen met Frank van Maanen (Hoofd Research & Development) op telefoonnummer 020 435 75 55 of mailen naar hradmin@triplesolar.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige en hardwerkend team? Dan horen we graag van je.